Citiraj:
Autor tonyST
I jesi skužio da je to LCD s LED pozadinskim osvjetljenjem?! Znači da umjesto CCFL lampi koristi LED diode...i kad se sve diode ugase logično je da je osvjetljenje 0 cd/m2 jer je sve crno! cd je kandela inače 
ali u normalnim uvijetima rada nijedan TV (ni LCD ni plazma) ne može se mjeriti sa Pioneer Kuro plazmama u razini crne boje!
Kad već čitaš, pročitaj i ovo: http://hdtelevizija.com/2008/12/26/h...-lx5090-127cm/
|
Skužio sam i TV izgleda opako. Kontrast 2milje, full HD, 100 hz i sl. Ipak 10 000 kn na sniženju me tjera od njega. Za Pioneer sam čuo da je vrh vrhova i mislim da taj 50" za 19000 kn nije skup, ali meni ne treba 50" a i ne daje mi se toliki novci, jer vrlo malo gledam TV (možda se to promijeni uz dobar TV i MAX TV). Što misliš o Kuro 427 (stariji model), mogao bi ga dobiti za 8500 kn? Inače, gledao sam u Ecosu LG i iako znam da ih svi izbjegavaju, meni i njihove plazme imaju zbilja dobru sliku. PG 6000 super izgleda, ima full HD, 100 hz i slično, a košta ispod 5500 kn. Neki su mi rekli da ako gledam LG, onda da gledam LCD, ali meni plazme imaju bolju sliku. Dvoumim se između odličnog TVa do 8-9000 ili prosiječnog do 5-5500, ali sam nekako bliži ovom drugom, jer nisam siguran da bi ja primjetio razliku (osim u novčaniku

). Ma vjerojatno ću na kraju uzeti početni PV80 (eventualni PX80).