View Single Post
Staro 04.02.2009., 01:48   #1851
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003

dolazi po ženu jer je tako obećao mužu koji je mrtav već danima....bezveze i skroz bespotrebno

Al sve u svemu, solidno...za 8.3 imho nije, ja bi mu dao recimo 6+, al eto 150k ljudi mu je dalo 8.3 pa nek bude 8.3
ja se ne sjećam baš više filma no znam da sam film skužio tek 2 dana nakon gledanja,skužio kraj ni ja nisam kužio onog trenutka,a nemam pojma ni šta sam kasnije skužio samo znam da je stari od drage nešto rekao pa mi je bilo jasnije. uglavnom,Javier Bardem mi je bio zakon u tom filmu,dobro mu stoji uloga psihopata,zbog njega me film i oduševio,bolesnik!

Moram ga ponovno pogledat da se prisjetim...-->
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Ne čudi me...
ja kritike čitam nakon filma Jer masu kritika se svodi na spojlanje, a to mi nema smisla čitat prije, prije jedino bacim oko na imdb, al ne previše da ne pokvarim gušt gledanja...

Zašto san rekao da me ne čudi, zato šta čitajući okolo malo kritike uviđam da film ekipa ili obožava ili mrzi, nema sredine. Ja ne mogu reć da ga mrzim, ali napisao sam šta mi je najviše zasmetalo, spor i monoton kraj koji ne "šalje" nikakvu poruku i koji je IMHO trebao nastupit 20 minuta ranije ako su već htjeli tako završit, osim toga film je prepun besmislenih scena i dijaloga koji ne vode nigdje, naprotiv samo ruši dosta dobru priču.
Javier Bardem je ok odigrao ulogu hladnokrvog psihopata, ali i tu ima preseravanja koje prelazi granice dobrog ukusa, recimo ona predzadnja scena kad....

dolazi po ženu jer je tako obećao mužu koji je mrtav već danima....bezveze i skroz bespotrebno

Al sve u svemu, solidno...za 8.3 imho nije, ja bi mu dao recimo 6+, al eto 150k ljudi mu je dalo 8.3 pa nek bude 8.3
ja se ne sjećam baš više filma no znam da sam film skužio tek 2 dana nakon gledanja,skužio kraj ni ja nisam kužio onog trenutka,a nemam pojma ni šta sam kasnije skužio samo znam da je stari od drage nešto rekao pa mi je bilo jasnije. uglavnom,Javier Bardem mi je bio zakon u tom filmu,dobro mu stoji uloga psihopata,zbog njega me film i oduševio,bolesnik!

Moram ga ponovno pogledat da se prisjetim...