View Single Post
Staro 03.02.2009., 18:11   #671
bisanu
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
nosimo se tako da stavimo da se seeda čim duže i čim više. barem dok ne dođe do ratio 1.0 po torrentu ili gledaš da globalni bude 1.0 (naravno, sve to ovisi o pojedinačnim trakerima i njihovim pravilima)

zamunda ima freelech 11-16h (za ovo stvarno nisam siguran, čak mislim da ga više nema), pa skidam u to vrijeme a uploadam kad se skine. uploada se uvijek jer ima hrpa korisnika i sigurno je da će netko skidati. doduše, ja skidam samo HD materijal a na njega se uvijek ekipa nakači, tako da sam bez problema tjedan dva seedanja napravio 25 gb uploada i doveo se do 1.0 ratia (iako kod zamunde nemaju strogo određena pravila za ratio pa možeš imati i niži ali to naravno nije fer niti poželjno)
dakle ako između 11 i 16 na zamundi skinem neki od torenta koji su u sekciji popular neće mi računat down nego samo upload? inače skinuo sam neku stvar od 6GB, i to mi je skidalo na max i stvarno sam zadovoljan s obzirom kakve su ove public stranice. još da komentari nisu na ćirilici. probleom je samo što je meni upload ograničen na 256KBPS te postiže samo brzinu od 30 Kb/s
bisanu je offline   Reply With Quote