Citiraj:
Autor Terminator02
Nemoj ga puno savinuti!
Samo malo da dobiješ koji centimetar visine ako može stati.
I na kraju, naravno, to činiš na svoju odgovornost! 
Ja nisam probao kriviti heatpipkove, ali sam vidio kako je netko tako u HTPC kučište uspio ugurati Sonic Tower!
|
Da, znam, mogu ga savinuti i niže pod manjim kutom, no neću to raditi, bojim se svejedno... Veći od gornjeg ruba kućišta za nešto više od 30mm.
Znam da je na moju odgovornost, pa nebi valjda tebe okrivio...
A za sonic tower što je frayer stavio u HTPC... kapa dolje

...
Ja sam na web-u naišao na frayera što je stavio sonic tower na grafičku. Moje cijelo kućište (bez nožica) je 14cm, a od CPUa do vrha je 11cm, ako se ne varam ST je 15cm... To treba svinuti a da ne pokidaš. Baš se pitam koliko je ''potrošio'' ST-ova da mu tu uspije...)
EJ, pa sad tek vidim, komp ti cijeli pasivan? Osim napajanja, koje je poznato po tihom radu... baš KUL, dosovce...
Citiraj:
Autor trixx
do kolko ste uspijeli clockat?
ja sam podigo memoriju sa 873mhz na 1000 mhz i jezgru sa 750mhz na 800mhz,imam hd 4670 od powercolora
temp je u idleu 40°
|
Neću clockat karticu još, mislim da nema potrebe za tim. Al svakako ću probat malo da vidim koliko ide kad uzmem hladnjak.
Daj load temp... Pokreni neku igru, ili neki stres joj daj. Iako po slobodnoj procjeni mislim da je 40 stupnjeva u idleu za ovu karticu dosta iako je clocknuta. (svi pišu kako je posebno hladna u idleu, a posebno topla u loadu, a to je zato što uspori, ne?)
Ja sam dobio čudan derivat Club3D-ove kartice u HG-spotu... Na stranicama club3D ima dvije revizije, 1. memorija na 873MHz + mali slab bučan loš hladnjak, 2. memorija na 1000MHz + veći i bolji hladnjak. A ja dobijem karticu sa 1000MHz memorijom i mali slab bučan loš hladnjak. Čudno.
Citiraj:
Autor stef
Traži nekog sa 3650, trebale bi biti site rupe.
iggyone ima Asusa 3650 sa VF900
|
Hvala na inf. Kontaktiro sam IGYja i riješeno, nadam se da sutra dolazi ZALMAN VF900.
Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121