View Single Post
Staro 29.01.2009., 23:55   #1
DiSc-jOcKeY
Premium

Datum registracije: Dec 2006
(riješeno) Zamrzavanje

Konfiguracija : Q6600 EP43-DS3/X48-DS4, 8800GTS 640MB/Gforce 7200, 2GB Crucial ballistix tracer 800 MHZ, Seasonic M12 600W.

Do prije 3 dana mi je sve bilo ok, sada mi se igrica (COD 4) zamrzava,
a posto je to jedina igrica koju igram, naravno da me to ubija

Ja bih vas molio da me savjetujete kako god znate jel sam probao sve i svasta, bez uspjeha...

1. Sam posumnjao na graficku, te sam kupio novu tek toliko da isprobam dali ce se i dalje desavat. ( Nije pomoglo ).
2. Istekao sam 1 keks rama i probao sa drugim i obrnuto ( Takoder nije pomoglo ).
3. Kupio sam novi produzni kabel, ustekao u drugu uticnicu (utnicnica u sobi do moje) (To takoder nije pomoglo ).
4. Istekao sam sve PCI kartice, te sam se spojio na net zicno ( Takoder nije pomoglo ).
5. Kupio sam novu plocu ( Gigabyte EP43-DS3 ), sve spojio (Takoder nije pomoglo)
6. Istekao sam sve USB uredaje, ostavio samo tipkovnicu i mis ( Takoder nije pomoglo ).
7. Instalirao sam novi OS ( Bez uspjeha ofc.. )

Sad dolazim do pitanja, dali je napajanje ili procesor???

Vrtio sam PRIME95 12 sati ukljucujuci i testiranje RAMA, prosao je bez gresaka.

Vrtio sam 3D Mark 2005 2 sata takoder sve ok.

Ako je kojim slucajem napajanje krivo, zar prime i 3D mark nemogu opteretit napajanje koliko moze video igrica?

Molim Vas pomozite, jel ovo kupovanje novih komponenti u nedogled, me nece nigdje dovest osim sto ce mi đep ostat prazan.

Hvala Vam!

Napomena: Nova grafička Nvidia 7200, i Ploča Gigabyte X48-DS4 idu u prodaju. Vise informacija na trznici.

DiSc-jOcKeY je offline   Reply With Quote