View Single Post
Staro 29.01.2009., 19:57   #5
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Rain Man Pregled postova
Ja sam imao tipkovnicu i misa spojene preko HUB-a. Al onda kao pravi paranoik sve lijepo ustekao direkt u plocu, a preko HUB-a spajam printer i ostale manje bitne potrosace. No i kad je bilo spojeno preko HUB-a nisam osjetio neke probleme. No, losiji HUB, losiji spojevi, losiji kablovi i vjerujem da su razni problemi ili lag sasvim moguci.

I mis oduvijek drzim "fingertip" (ili claw, koja ja razlika?). Imam vecu ruku pa mi je i najveci mis obicno premali da je cijeli dlan na njemu.
a pazi ovo, sa hub-om je kod mene specificno jer ja njega ustvari koristim samo zato da ne vuces 2 duga usb-a do stola gdje su mi tast i misonja. malo je specificno jer imam ekran na zidu i onda stol priblizavam njemu zavisno o tome sta radim (citam/pisem/igram). htio sam vidjet ako neko zna za probleme oko ovoga. ja ih nisam do sad primjetio, ali nikad neznas.

ovo sto se tice drzanja, samo sam htio vidjet kako ljudi razmisljaju. vjerujem da vecina kao i ja nezna uopce za te razlike. to je razer na svojim stranicama pokusao objasnim. odi pogledat, zanimljivo je.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote