Citiraj:
Originally posted by elvis
baš smo o tome danas jedan frend i ja raspravljali... meni 99% današnjih igara dosadi nakon max. tjedan dana. i baš što kažeš igre na cm64, a posebno na amigi (di je sad moja bivša a500+, sa 1mb rama : hitthewa) su imale svoju draž. to su bili dani... a u usporedbi sa današnjim mrcinama....ne kažem da današnje igre ne valjaju nego im jednostavno fali to ''nešto'' koje su te stare igre imale....naravno to je samo moje mišljenje
|
DAAAAAAAAAA !!!! u zadnjih 2 tjedna sam isprobao 20-ak full novih igara. nijedna mi nije zanimljiva.... dobro... true crime: LA, ali me niti to neće pretjerano dugo držati. a one prastare igreeeeeeee.... zakoooon. to je jednostavno imalo dušu. kad se samo sjetim shadow fightera, pa soccera, pa trollsa, pa monkey islanda, pa .... jao. majku mu da mi je sad onih 10GB igara. zakaj to niko nije sačuvo !?!?!?!?!?!?!
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|