Citiraj:
Autor greenfly
Thx Chome...
Taj mi Freezer nije dobro legao , jer su identične temperature kao i na stock cooleru.
|
Everest probaj zadnju betu, trebala bi biti točna ali najsigurnije ti je zadnji real temp.
Možda ti doslovno freezer nije dobro legao, nekima zna biti zeznuto sa onim njegovim kopčama a i probaj pastu Arctic Silver 5 tako da ju staviš onako kako
preporučuju. Ali bez obzira temperature ti nisu pre visoke ali ako su kao sa tvorničkim hladnjakom onda nešto nije dobro podešeno jer jednostavno moraju biti manje u odnosu na stock.
Citiraj:
Autor Dottore
koristim orginalni stock hladnjak. postavio sam TJmax na 90 ( zbog ploče Biostar Tpower I45 koju ima prikaz temperature pa je indetična temperatura )
sobne temperature su bile 25 stupnja . tada sam ostavio preko noći do sada
jednom je prešla na 46 stupnja na igranju TF2. na kučištu Chieftec pušu 3 x 92mm Sharkoon M serija na 12V. nije bučno nešto malo slabije čuje..
pitam se , da li to ispravna temperatura zbog podešenog TJmax-a?
|
Mislim da za taj proc treba staviti tjmaxx 100. A ploča vjerojatno pokazuje malo manju temperaturu nego što je temp jezgre već pokazuje onu cpu temp. Tako je i kod mene. Ploča mi pokazuje temperaturu koju imam u everestu pod CPU a temp Core0 i Core1 su uvijek više koji stupanj.