View Single Post
Staro 27.01.2009., 13:14   #1
Bridge Warrior
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Question Trebam pomoć glede wirellesa

Pozdrav...

Naime totalni sam NOOB u tome i trebam nečiju pomoć
Namjeravam se spojiti sa susjedom da dijelim njegov wirelles ali signal nam je jako loš i ne znamo zašto jer smo obadvojica chmelje što se tiče mreža.Živi preko puta mene(nekih 200m) i njegov router je postavljen na prozor koji gleda na moju kuću a ja, da bi se spojio na njega, moram staviti laptop skroz na moj prozor da bi se mogao spojiti. Sve što želim je da normalno kao čovjek sjedim za stolom a ne da stojim na prozoru kao neki bilde pa da netko misli da blejim na prozoru i špijuniram susjede kao stalker.
E sad : dali je moguće kako pojačati signal pomoću hardvera što posjedujemo ili upariti naša dva routera da bi imali stabilan signal.Njegov router je Thompson st780 a moj Zyxel prestige P-660HW-T3, mrežna na laptopu je intel pro 3945 ABG a imam i pcmca Edimax Ralink ew-7108PCg karticu.Koristi wep zaštitu i znam i ključ i sve ali jednostavno mi ne ide.Znam da ima dosta tutoriala za to, znam da su ovakva pitanja već 100 puta postavljena tražio sam ali ne kužim to ništa jer su mi mreže totalno nepoznate pa molim nekoga od vas koji ima malo strpljenja i volje da mi pomogne da se napokon možemo normalno spojiti.
Ajte molim vas da nam pomognete jer nažalost nismo vični kao neki hakeri i totalno smo u banani za mreže a umiremo jer si ne možemo omogućiti obično povezivanje što netko to ima u malom prstu a mi eto da imamo cijeli but opet ne bi pomoglo.
Unaprijed se zahvaljujem svima koji pomognu...
HVALA HVALA !
Bridge Warrior je offline   Reply With Quote