Citiraj:
Autor maX
nismo se usrali nego smo samo realni... i moj je bio na 1.7V, ali samo za bench, za 24/7 ga bas i nije pametno tako kurit
sto ces rec kad ti proc degradira i na stock taktu ce radit, a iznad ce srat? dofurat ces ga na reklamaciju i reci: ej sticek, vise mi neide na 4GHz neg samo na 3.5GHz, ocu drugoga...?
|
Mi ne pričamo o 1.7v...
čuj,nisam od jučer i neda mi se raspravljat šta je previše a šta nije...ja imam svoja uvjerenja na temelju znanja i iskustva i držim se toga...
uostalom,65nm je imao default voltažu od cca 1.23v,a 45nm 1.175v...što je 0.48v razlike.
Što ću napravit ako procesor počne zahebavat? Sredit ću ga do kraja i otić na reklamaciju.
ta nerealna realnost koja vas drži je samo strah od 45nm,niš drugo
živio
P.S. mali uuups,CPU-Z kaže 1.488v...dakle,hot-spot mu je na 1.5v pri navedenoj frekvenciji.Evo,voltmetrom izmjereno 1.49v.Procesor hladan.
P.S. ne širi dramu ... neka svatko malo pročita o 45nm i o vlastitom procesoru i neka sam odluči kako će ga gazit... procesor je mrak i do sada ga je ekipa jednako mučila kao i 65nm i ništa se ne buni...a sad koliko dugo,neznam,ne idem u toliku krajnost pa me ni ne zanima.