View Single Post
Staro 26.01.2009., 17:11   #5
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Reko je čovjek da nema namjeru uvodit telefon. Igrao sam ja WoW na Vodafone UMTS/HDSPA kartici u Njemačkoj, kao i na BASE kartici. U Hrvatskoj sam isto tako igrao na Vipovom Homeboxu (ona prva verzija, bez HDSPA).

Zaključak na sva tri: Yellow lag je ono čemu se nadaš... green lag ako i je, onda je 250ms, dakle na samoj granici green. Igranje melee klase = nemoguće do mazohistički. Ozbiljni raidovi kao bilo koja klasa, izuzez, eventualno, magea = kickanje iz guilde.

Takvi su moji dojmovi, dal se nešto popravilo ne znam, ali i sumnjam, jer lag će uvijek biti problem. Na žalost, nemam više aktivan WoW account da isprobam T-Mobile Web'n'walk.

edit: sad sam pročitao da si healer i spomijneš main tanka, dakle igraš raidove... teško da će ti ova solucija biti pogodna. Iako moram napomenuti da je napredak u tehnologiji prijenosa i napredak u latencyu. Dakle GPRS = WoW ne radi (iako normalno radi na 56k modemu), EDGE = WoW radi, interakcija nemoguća, UMTS = WoW radi, igranje moguće, ali ne kao melee i ne u ozbiljnom raidu.

Po toj logici bi čak bilo moguće da HDSPA daje normalne latencije (manje od 100msa), ali sumnjam. Ipak imaj na umu da puno lakše pucaju veze i da signal zna nestat i ponovno doć, pa te izbaci iz igre (donekle pomaže ako na softveru kažeš da se nikad ne prebacuje iz UMTS/HDSPA moda u GPRS/EDGE mode)
nemoj uzeti jer ce ti biti uzasan lagg...ako mozes podnijeti konstantno zuto ili svijetlo zeleno onda ok ali to nije igrivo...sto se tice downloada skida super,ali upload je kujac od ofce
primjer:down:1200kbit
up:10-25kbit
jednostavno ocajno!!

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote