Reko je čovjek da nema namjeru uvodit telefon. Igrao sam ja WoW na Vodafone UMTS/HDSPA kartici u Njemačkoj, kao i na BASE kartici. U Hrvatskoj sam isto tako igrao na Vipovom Homeboxu (ona prva verzija, bez HDSPA).
Zaključak na sva tri: Yellow lag je ono čemu se nadaš... green lag ako i je, onda je 250ms, dakle na samoj granici green. Igranje melee klase = nemoguće do mazohistički. Ozbiljni raidovi kao bilo koja klasa, izuzez, eventualno, magea = kickanje iz guilde.
Takvi su moji dojmovi, dal se nešto popravilo ne znam, ali i sumnjam, jer lag će uvijek biti problem. Na žalost, nemam više aktivan WoW account da isprobam T-Mobile Web'n'walk.
edit: sad sam pročitao da si healer i spomijneš main tanka, dakle igraš raidove... teško da će ti ova solucija biti pogodna. Iako moram napomenuti da je napredak u tehnologiji prijenosa i napredak u latencyu. Dakle GPRS = WoW ne radi (iako normalno radi na 56k modemu), EDGE = WoW radi, interakcija nemoguća, UMTS = WoW radi, igranje moguće, ali ne kao melee i ne u ozbiljnom raidu.
Po toj logici bi čak bilo moguće da HDSPA daje normalne latencije (manje od 100msa), ali sumnjam. Ipak imaj na umu da puno lakše pucaju veze i da signal zna nestat i ponovno doć, pa te izbaci iz igre (donekle pomaže ako na softveru kažeš da se nikad ne prebacuje iz UMTS/HDSPA moda u GPRS/EDGE mode)