Citiraj:
Autor demetrius
meni je temp 40/34 na 3,6 idle,u igri oko 47/40,imam 2 ventilatora na cooleru i 1 na kućitšu ali mi se čini da nema neke razlike,treba mi veće kućište.
sad gledo links i vidio dobili dodataka za naše scythe kulere da se mogu staviti i na 1366 socket.
alfa di ti puše ninja??,meni je okrenut kut prema napanju,a ventovi su na bočnim stranama,jer mi jedino tako stane u kućište,bilo kako drugačije mi lupa o napajanje.
|
Pa posto je meni napajanje na dnu na vrhu nemam venta (neda mi se montirati da mi prasinu u zrak baca). Umjesto toga imam 120 vent koji puse vani taman iza prockasa tako da najbolje rijesenje je bilo ninja sa ventom iznad memorije.
Osim toga imam 120 usis, 120 bocni koji puse u grafu (drugi bocni iznad prockasa je otisao jer ne stane sa ninjom) i 120 ispuh. svi lijepo na 1000 okretaja...
Btw. evo jedna perverzija - posebno sam obratio pozornost kod montiranja ninje da donja tri hitpajapa idu u horizontalu..
edit. 2 na cpu su ti bezze.. nabavi si kuciste. ja sam svojim i vise nego zadovoljan. Osim skidanaj/stavljanja bocne stranice.. mamicu im..)