Citiraj:
Autor Cor
Ima serija Zyxel-a koje je t-com isporucivao, kojima je potrebno dici novi firmware. Druga stvar koju morate znati, da kod reset-iranja routera internet vezu prekidate prakticno nasilno, pa sa strane t-com servera jos neko vrijeme veza na vesem account-u ostaje zauzeta i potrebno je pricekati ponekad i desetak minuta da server oslobodi vezu i omoguci vam ponovnu konekciju. To je normalno u sustavima rada servera i budite malo strpljivi, a ne kao pravi gnjavatori odmah zivkati podrsku i pizditi na t-com. Uostalom to je normalna pojava svuda ne samo kod t-com-a, a i ne samo u Hrvatskoj. Posto radim kao system administrator za Dansku kompaniju i IT sam za podrucje Balkana imam iskustva i nizom drugih provider-a i u drugim zemljama, ali je interesantno kako smo mi u Hrvatskoj kao i u svemu uvijek najspremniji pljuvati po vlastitome !
Radim na Cisco i na WatchGuard opremi za koju nitko ne moze reci da je smece pa se posvuda povremeno zaglavljivanja i ponovna podizanja veza pojavljuju, gdje god sam po Europi radio takvih je problema bilo, ali vani nitko zbog toga ne dize toliku paniku. Dakle malo strpljenja i uvazite uvijek cinjenicu da niti jedan uredjaj nije savrsen niti je i jedan sustav savrsen.
Pa zato mi system administratori i imamo posao 
|
kad ideš na "nasilni" prekid veze nova se uspostavi za oko 10tak sek tako da ono o resetiranju servera 10tak minuta ne drži vodu! kud bi ja stigo kad bi za svaki dwnld sa Rapida ili inih čekao po 10 minuta da se veza ponovo uspostavi...

al gle čuda, moj siemens 515 nikad nema problema sa ponovnim konektiranjem ...nidi puca veza niti zblokira...