Ima serija Zyxel-a koje je t-com isporucivao, kojima je potrebno dici novi firmware. Druga stvar koju morate znati, da kod reset-iranja routera internet vezu prekidate prakticno nasilno, pa sa strane t-com servera jos neko vrijeme veza na vesem account-u ostaje zauzeta i potrebno je pricekati ponekad i desetak minuta da server oslobodi vezu i omoguci vam ponovnu konekciju. To je normalno u sustavima rada servera i budite malo strpljivi, a ne kao pravi gnjavatori odmah zivkati podrsku i pizditi na t-com. Uostalom to je normalna pojava svuda ne samo kod t-com-a, a i ne samo u Hrvatskoj. Posto radim kao system administrator za Dansku kompaniju i IT sam za podrucje Balkana imam iskustva i nizom drugih provider-a i u drugim zemljama, ali je interesantno kako smo mi u Hrvatskoj kao i u svemu uvijek najspremniji pljuvati po vlastitome !
Radim na Cisco i na WatchGuard opremi za koju nitko ne moze reci da je smece pa se posvuda povremeno zaglavljivanja i ponovna podizanja veza pojavljuju, gdje god sam po Europi radio takvih je problema bilo, ali vani nitko zbog toga ne dize toliku paniku. Dakle malo strpljenja i uvazite uvijek cinjenicu da niti jedan uredjaj nije savrsen niti je i jedan sustav savrsen.
Pa zato mi system administratori i imamo posao