View Single Post
Staro 25.01.2009., 12:09   #1654
HasoMujo
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Bok svima,

Citiraj:
Autor Cor Pregled postova
Apsolutno se iz osobnog iskustva s tobom ne mogu sloziti, jer ja imam Philips FullHD LCD 47PFL9732 i slika je u SD preko ugradjenog DVB-T, dakle MPEG2 , zaista savrsena i moram priznati da sam odusevljen ! No glupo je dalje takve rasprave voditi, jer ne vode nikuda, iste se sulude rasprave mogu pronaci i na automobilistickim forumima, neki vole njemce neki talijane.... neki tvrde ovo valja ovo ne valja , ma ljudi svatko kupuje i koristi ono sto njemu najvise odgovara i sto voli bez obzira sta kazu pomodarski trendovi, "veliki strucnjaci" ... mene je osobno uvijek za takve stavove i misljenja bolio ku... pa tako i danas !
Nema tu velikom "strucnjastva"... svatko kupuje sam za sebe i odgovoran je sam sebi za ono sto mu se najvise svidja...

Dakle ja sam oduvijek bio za to da buduci kupac TV-a:

- procita Internet review-e potencijalnih TV-a koji mu se svidjaju (sa strucnih site-ova)
- procita review-ove u strucnim casopisima i novinama
- pogeda relevantne strucne forume
- otidje u ducan i pogleda potencijalne TV-e na svoje oci
- otidje kod prijatelja/poznanika i detajnije pogleda potencijalne TV-e na svoje oci (jer mu samo rijetki ducani dozvole detaljno "prepipavanje")
- odvagne kvaliteta/cijena (i ostale parametre) te kupi ono sto mu je srcu drago (i financijski moguce)

Stoga nema tu nikakvog "reklamiranja" ili "prisiljavanja" nekoga da je nesto bolje ili losije - svatko neka si nadje svoju vlastitu TV srecu...

Ti si zadovoljan sa svojim Philips FullHD LCD 47PFL9732 i to treba postovati jer je to za tebe najbolje!

Ja sam zadovoljan sa svojim Pioneerom!

Netko drugi je zadovoljan sa svojim Panasonicom!

Netko treci je zadovoljan sa necim drugim... itd...

Citiraj:
Autor Cor Pregled postova
Evo samo za informaciju svim ljubiteljima i poklonicima plazmi

http://www.tportal.hr/tehno/audio_i_...koj-uniji.html

Sva sreca da nam susjedi Slovenci prave uslugu pa se nadam da necemo jos skoro u EU !
Ahh... to su nasi "novinarcici" polu-prepisali iz jednih engleskih (relativno "zutih") novina... tuga i bijeda naseg "novinarstva"... ravno u nivou uzasa od clanka u "Vecernjem listu" od prije neki dan... katastrofa...

Na jednom drugom forumu sam postao originalne clanke iz tih engleskih novina koji su ovo zapocele (i zasto su englezi uopce o ovome spekulirali - jer ovo su samo spekulacije)...

Uzgred, u Europi ima milijardi i milijardi obicnih zarulja koje trose 3-4-5x (da puta) vise nego stedne zarulje... kada se zamijene te milijarde zarulja i ustede ogromna sredsta onda mozda treba razmisljati o tome da plazma trosi 100 ili 200 W vise od LCD-a...

Ovo su vam originalni clanci iz engleskih novina "The Independent"...

The Battle of the Bulbs: A very British conflict:

http://www.independent.co.uk/environ...t-1299412.html

Giant plasma TVs face ban in battle to green Britain:

http://www.independent.co.uk/environ...n-1299665.html

Zadnje izmijenjeno od: HasoMujo. 25.01.2009. u 12:38. Razlog: "tor" (Admin) je zamolio da se postovi objedine...
HasoMujo je offline   Reply With Quote