View Single Post
Staro 25.01.2009., 11:03   #1653
Cor
Premium

Cor's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Evo samo za informaciju svim ljubiteljima i poklonicima plazmi

http://www.tportal.hr/tehno/audio_i_...koj-uniji.html

Sva sreca da nam susjedi Slovenci prave uslugu pa se nadam da necemo jos skoro u EU !

Citiraj:
Autor HasoMujo Pregled postova
Bok svima,

Pioneer ima perfektni "Scaling" i "Picture processing"... to sto njegov otac vidi su greske OiV MPEG-2 slike kao takve i nikakav drugi novi plazma/LCD televizor ga ne bi zadovoljio... nazalost to je tako...
Apsolutno se iz osobnog iskustva s tobom ne mogu sloziti, jer ja imam Philips FullHD LCD 47PFL9732 i slika je u SD preko ugradjenog DVB-T, dakle MPEG2 , zaista savrsena i moram priznati da sam odusevljen ! No glupo je dalje takve rasprave voditi, jer ne vode nikuda, iste se sulude rasprave mogu pronaci i na automobilistickim forumima, neki vole njemce neki talijane.... neki tvrde ovo valja ovo ne valja , ma ljudi svatko kupuje i koristi ono sto njemu najvise odgovara i sto voli bez obzira sta kazu pomodarski trendovi, "veliki strucnjaci" ... mene je osobno uvijek za takve stavove i misljenja bolio ku... pa tako i danas !

Zadnje izmijenjeno od: tor. 25.01.2009. u 12:27.
Cor je offline   Reply With Quote