25.01.2009., 10:41
|
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bok svima,
Citiraj:
Autor Cartmann
Znam da nije krivnja kuro plasme, dapace, bit mog komentara je sasvim druga. Kura je kupio prijateljev otac tako sto je usetao u ducan i rekao "dajte mi najbolji tanki tve!" i prodavac mu dao 5090. Ali kako prijateljev stari ne koristi kompjuter tj. na tv-u gleda dnevnik i tekme, kad ga je spojio rekao je "koji je ovo ku.., zajebo me lik u ducanu, slika očaj". Odgovor koji je najbolji tv ne ovisi samo o tv-u vec i o zahtjevima onog tko ga kupuje, ako je vazna kvaliteta slike nece uzet najjeftiniji i najjadniji model tipa panasonic py8, vec Kura. S druge strane ako ne skida filmove s neta i narucuje BR naslove vec na plazmi gleda dnevnik, csi, tekmu i zena sapunice tj. samo klasican tv program, najbolji model za njega je samsung 42a416 za 4300kn.
|
Pioneer ima perfektni "Scaling" i "Picture processing"... to sto njegov otac vidi su greske OiV MPEG-2 slike kao takve i nikakav drugi novi plazma/LCD televizor ga ne bi zadovoljio... nazalost to je tako...
Stoga je Pioneer "overkill" za njega i bio bi sretniji da je, mozda, dao manje novaca jer bi za SD OiV MPEG2 TV sliku dobio prakticno isto sa nekom dobrom a jeftinijom Samsung plazmom(oni isto imaju jako jako dobar "Scaling")!
|
|
|