View Single Post
Staro 25.01.2009., 01:30   #47
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor baTman Pregled postova
Palim 2 igre (silkroad online) odnosno 2 accounta. Malo mi se pregrijava,znam napisao sam temu i prije jednu ali ocistio sam grafičku odnosno nista nisam morao ocistiti samo je bilo jako malo sporkice,kuciste je odmaknuto od zida i imao sam prije 2 mjeseca napajanje od 300W sada imam od 400W.Nisam mjerio temperaturu nikakvim programima jednostavno sam otvorio kuciste i dirnuo grafičku i bila je tako vruca da sam mogao isprigati jaje na njoj.....Ovo sada radi samo 2x Silkroad Online nista vise cak ni antivirus,firewall neradi,ali kad imam samo 1x Silkroad Online+xfire+firefox isto je vruca ali malo manje a znao sam igru tako igrat 3-4 dana a da je nisam gasio.

EDIT: Da napomenem 1 mali ventilator vec puse u grafičku jos od napajanja ventilator puse odozgo tako da ja mislim da nebi trebalo biti ikakvih problema sto se tice ventilatora.Neznam jeli ista ovo znaci ali ovo mi je kad rade 2 igre,samo zamislite gore je CPU USAGE 76% ovo se nekada smanji neznam zasto.
http://i44.tinypic.com/2zgtfyo.jpg
a sta sad, vruca - vruca. Da joj je previse prestala bi radit. S obzirom da joj se to ne desava ne brini se.
I jebli vas botovi i goldfarmanje...jos u tim jadnim free mmorpgovima
greg SE je offline   Reply With Quote