View Single Post
Staro 25.01.2009., 00:46   #1649
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor HasoMujo Pregled postova
Bok svima,

To nije krivnja Pioneer Kuro plazme (i ja je imam doma)...

Naime HTV ima ocajan "mix" slike (zato, na primjer, rukomet i nogomet prijenosti puno bolje izgledaju na RTL-u - pogledajte samo neki RTL Premiership nogomet te neku utakmicu preko HTV-a)...

Osim toga OiV MPEG2 nije bog zna kakav pa onda los izvor (tj. HTV slika) plus ta kompresija ne daje dobar krajnji rezultat...

Uzgred, ako se prebaci na analogni signal vaterpolo odjednom postaje super gledljiv na plazmama - na LCD-ovima su tu (kao i kod plivanja) veci problemi!
Znam da nije krivnja kuro plasme, dapace, bit mog komentara je sasvim druga. Kura je kupio prijateljev otac tako sto je usetao u ducan i rekao "dajte mi najbolji tanki tve!" i prodavac mu dao 5090. Ali kako prijateljev stari ne koristi kompjuter tj. na tv-u gleda dnevnik i tekme, kad ga je spojio rekao je "koji je ovo ku.., zajebo me lik u ducanu, slika očaj". Odgovor koji je najbolji tv ne ovisi samo o tv-u vec i o zahtjevima onog tko ga kupuje, ako je vazna kvaliteta slike nece uzet najjeftiniji i najjadniji model tipa panasonic py8, vec Kura. S druge strane ako ne skida filmove s neta i narucuje BR naslove vec na plazmi gleda dnevnik, csi, tekmu i zena sapunice tj. samo klasican tv program, najbolji model za njega je samsung 42a416 za 4300kn.

Cartmann je offline   Reply With Quote