Naime nemam izbor nikakvog interneta koji dolazi uz telefon a placati i uvoditi telefon ne zelim. ostaje mi samo broadband. ne dolaze u obzir kacenja po okolnim wifi mrezama nebitno imaju ili nemaju enkripciju jer mi i to vec dosta od nestabilnosti pucanja veza laga i slicnih gluposti.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=506737
zivim u novoj gradiski. ostaje mi ovo gore navedeno. sve sam opcije prosao i ova mi je najisplativija, preko carneta naravno. posto sam blizu centra grada a vipova karta mi pokazuje da je pokrivenost umts signalom i izvan grada smatram da to ne bi trebao biti problem. posto uzimam usb modem lako ga i izbacim van iz kuce tako da nema prepreka. zagrizeni sam fan world of warcrafta i jedino me to zanima. 3gb prometa ce mi biti dosta jer cu sve ograniciti. necu uzimati tele2 ponudu jer nemaju vece brzine od 3gb ako mi slucajno 3gb bude malo da ipak imam kod vipa opciju preci na 10gb. zanima me samo wow latency i mogucnost njegovog igranja. posto latency i nije toliko vazan kao kod pucacina mala odstupanja nisu problem (osim ako mi Mt ne padne jer ja zbog laga nisam bacio heal

) da li itako ima ikako iskustvo s koristenjem istoga i online igranjem? postoji li itko u ng da ima dotican uredjaj i voljan je testirati ga kod mene? hvala na odgovorima.