View Single Post
Staro 24.01.2009., 05:55   #1636
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor HasoMujo Pregled postova
Bok svima,

Istina - zato je najbolje da se prije kupnje detaljno pogleda - za takve ljude nisu plazme!
Nisu mozda niti za ljude koji su navikli na lcd.... evo ja sam svoj kako je proslo 200sati burn-ina, poceo vise koristit i za surfanje / igre itd. i primjecujem da mi fali svjetline.... Sljedeci upgrade sa ovog 42"py8 panasonica ce biti za 4-5g ... kad ce nadam se i laserska tehnologija procvjetat, i objedinit najbolje od lcd/plazma panela, bar sam tak nes procito

edit: sdruge strane, evo bas sad skinuo pun kufer webshots wallpapera u 1920x1080 rezoluciji... buljim u te slike i jednom rijecju - *savrsenstvo*... Moje oci nesto ljepse nisu vidjele, usudio bi se reci, ljepse od stvarnosti... dosad me sa graficke strane (igra/film...) nije impresioniralo nista niti blizu....uglavnom preporucam da si i vi skinete.... jedino bi volio da je ekran jedno 100" na taj nacin da neznam da ustvari buljim u "obican" ekran bi mislio da sam stvarno na toj nekoj preljepoj lokaciji... no dobro, sad cu prebacit sliku na 22" lcd monitor i smirit se lol

Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 24.01.2009. u 06:45.
sh0kre je offline   Reply With Quote