View Single Post
Staro 22.01.2009., 14:18   #7
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Exclamation

Citiraj:
Autor nexus-6 Pregled postova
Uvijek postoje dobre alternative. Baci pogled na moj server u sigu. Ovako undervoltani conroe celic trosi svega par W (pasivno ne uspijeva zagrijati stock heatsink), jednojezgrenog atoma jede za dorucak, a u aplikacijama koje koriste 2 jezgre je usporediv sa dvojezgrenim atomom. Chipset na ploci je poprilicno novijeg datuma od prastarog 945 i shodno trosi poprilicno manje struje. Na kraju krajeva ploca je bogatija sata, pci utorima itd. Puno konkretnije, a jednako stedljivo rjesenje.
Evo slika pasive:

Sve je to ok ali ja tražim neko minimalističko rješenje.Znači treba mi neka u najgorem slučaju mATX ploča i onda bih uzeo neki e2140 proc,ali bih volio da je ploča relativno jeftina i ima opcija za klokanje ali to bih tek možda možda kasnije radio.Sad mi treba tišina.Zato mi je atom330 dobar a može ga se komotno koristiti za svakodnevne aplikacije.
Jedino što me jako zanima koliko bi mu trebalo da neki MKV file od 8Gb prebaci u VOB file i dali to ima smisla s njim raditi.Tipa ostavim ga preko noći,pa odem ujutro raditi i kad se vratim kući ono gotovo.
dxdandy je offline   Reply With Quote