Citiraj:
Autor greg SE
i je i nije. 4850 ispod 1000kn jos nisam vidio. 1100 vec da ali s onim katastrofalnim referentnim hladnjakom. A i kao sto sam spomenio po nekim testovima ove dvije vecinom nadjebu 4850.
ali mjenjanje proca je sigurno neisplativo. Za 100-200mhz vise koje bi izvukao iz nekog black x2....nikako se ne isplati.
|
Imaš pravo... Mijenjanje CPU-a je neisplativo... To sam blebnio bezveze... (reko ostalo 500-600kn, pa deri peri kad imaš, a kud bi ja nego u CPU...) Baš sam mulac... Sorry... A nije isplativo ni mijenjanje ploče samo radi CF... Ajd nek je 2*HD4670 CF bolje od jedne HD4850, ali nije 500kn bolje (cijena nove ploče)... Osim ako ima plan u skorijoj budućnosti ubost kakvog phenoma... Nova ploča će mu u tom slučaju dobro doći... I s tim sam sada ušao u ono... preporuke želje i pozdravi, a ne odg. na njegovo pitanje... (HEHE to bi mu značilo da mijenja cijeli komp...)
Moj bed...SORRY...
Dakle, ako hoćeš otprilike ''grafičku snagu'' 2*HD4670, (slična je ili možda malo bolja od jedne HD4850), a ne želiš potrošit previše novaca, uzmi HD4850, a ostalo nadograđivanje računala ostavi za drugu priliku, a nebi trebo nadograđivat neko vrijeme...
Ili možda bi? Znači ona stara iz časopisa... Uzmi što ti treba i nemoj potrošit puno novaca bez veze... Uključi 3 komponente u zahtev za preporuku i dobiješ 786 kombinacija od 786 korisnika... A to si i sam znao...
Nikako s ovim ne bih htio reći da ćeš pogriješiti ako uzmeš novu (CF) ploču i 2*HD4670... imat ćeš dobru podlogu za novi CPU... naravno ako ti je to u planu...