Citiraj:
Autor thedream
Ma jasno je to meni,prodao sam ja elektranu i uzeo pasivnu 4350,sve mi je jasno.
Ali zašto onda mijenjanje hladnjaka,pa time iznos dođe do 650kn? Šta su toliko loši tvornički modeli?
Gledam penjanje cijene,na kraju sa 540kn dođeš do 650..a ne vidim da ovdje možda 5% ljudi koristi 4670 za neku multimediu,svi bi clockali,mijenjali coolere,flashali..tj. uzmu ju za forsiranje FPS-a..pa onda bolje odmah uzeti poštenu grafu,ako ti je do igara..
AMD valjda jedini ovo koristi za multimediju..i još 2,3 čovjeka..
|
hehe... pa svi bi se igrali...pod tim ne mislim igre, nego s grafičkom...raskopavanje i to... izvuć najviše iz nečega pa to je uvjek zanimljivo... ipak smo članovi pcekspert foruma... a to nije samo kupi i piči nego, malo i kopaj... ispitaj i tak to...
Što se mene tiče... OK mi je i s običnim coolerom/taktovima, ali reko sam, već nađoh starog vulcana 9 koji je masivan komad aluminija i bakra... pa zašto ne bi probo... Tako da ja ne namjeravam dati 650kn za karticu nego max 580... (ak uspije ona fora s termostabilnim ljepilom...)
Iako mislim da čak ni za 650kn nema toliko dobra kartica (trenutno) kao što je HD4670... Za bilo šta... Eventualno već spomenuta 9600GT (cca. 750kn), a tu je pitanje par (10ak) FPS-a, što ljudi koji kupuju ovakvu karticu neće cijenit koliko cijene 100kn razlike...