Evo iskreno ne znam da li sam stavio na pravi pdf, nit da li sam stavio pravi naslov.. jer jednostavno ne znam u čemu je problem..
Radi se o laptopu, AMD Sempron 2800+.. iskreno ne sjećam se kolika mu memorija.. možda 512.. računalom se ne koristim ja tako da ..
Uglavnom, opisat ću šta se radilo sa računalom u zadnje vrijeme dok je još "normalno" radio..
Prvo sam se s njim povezao na internet i nešto malo surfao.. par minuta, nakon toga sam ugasio comp i sve pet.. poslije toga sam ga još jednom palio i prebacivao neke slike na njega, comp i dalje radi normalno.. (premda mi je rečeno da je i nešto prije toga počeo zezat.. )
Problem: kada se computer upali, XP 'dignu'.. prvo što primjetim da miš (trackpad) jako šteka.. da bi nakon par sekundi (minutu?) prestao uopće reagirati na dodir (čitaj: ne miče see).. preko usb-a uštekam "pomoćni" i on radi.. za sada koliko sam primjetio može se na njemu normalno "raditi" ali nakon pritiska na START i zatim Shut down pojavi se onaj pješčani sat i tako stoji.. nisam još "testirao" koliko to dugo traje.. jer sam izdržao samo 10 min.. al u svakom slučaju ne mrda.. CTRL+ALT+DEL .. ne reagira.. samo cold shut down.. poslije toga paljenje, naravno system checking i sve to..
Al uglavnom pojma nemam.. jel moguće da je memorija riknula? (pojma nemam, bubam..).. možda hlađenje (bubam i dalje..).. ili je nešto softverski.. (virus sa neta kad sam ga priključio..)? Eto, svaka pomoć dobro došla.. sad sam ga stavio da ga norton skenira (doduše nisam ga dugo update-ao..) al eto.. bar nešto da se događa..
Hvala unaprijed
.. nadopuna..
sad sam primjetio da ga jedva "izvadim" kad se upali screen saver.. i onaj power saving.. tj. kad se kao baca u "sleep".. micao mišem.. pa se pojavi screen saver.. mičem dalje.. ništa.. na kraju se preko escape-a "probudio".. uglavnom dosta je sporiji..