View Single Post
Staro 17.01.2009., 08:15   #1543
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
evo da ja napisam par stvari iz mog iskustva
nikako ne stoji izneseno da se ne vidi razlika izmedju FullHD televizije i HDready
Cak i s 3m se ta razlika moze primjetiti/viditi ali mislim da i to ovisi o onome tko gleda televiziju
netko ce prilikom gledanja vise ici za crnom bojom nego detalima
osobno sam vidio raziku na HD materijalu izmedju pioneer 428 i panasonica 42py85, jednostavno se vidi razlika u ''glatkoci'' slike i detaljima na njoj
ako to netko ne vidi, super, nek kupi jeftiniju televiziju i uspara nesto love ;-)

Razlika se, mozda najjednostavije moze primjetiti, ako se gleda onaj sony promo kad vam preko pola ekrana prikazuju SD sliku i FUllHD sliku...e sad treba usporediti takvu sliku na recimo pioneer 428 gdje vam obe polovice izgledaju malte ne identicno dok se na fullHD televiziji jasno vidi razlika u kolicini detalja

Jos jedna stvar sto se tice toga da neki ljudi nisu vidjeli razliku na HDready i FullHD panelima iako je navodno isao FullHD materijal s BD playera...jednom prilikom sam bio u ducanu kad je lik u opcijama BDplayera stavio 720p kao izlaznu rezoluciju. vjerujem da svi znamo kako bi taj materijal trebao izgledati na FullHD i HDready panelima ;-)...kad ga je jedan kupac pitao ''koji materijal se vrti?'', trgovac mu je odgovorio ''fullHD s BDplayera''
;-)
yoke je offline   Reply With Quote