Ovako, laptop sam kupio prije manje od pola godine (ovaj iz "moj komp"). Polovicom 10. mjeseca sam instalirao Win XP Pro SP2 jer sam imao nekih problema s Nod32 antivirusom. Nakon toga sve je radilo bez ikakvih problema sve do Božića kad se komp počeo jako sporo paliti (nakon windows loading screena pojavi se i desktop ali treba pričekati par minuta dok se ne pojave ikonice u donjem desnom kutu (dolje kod sata

) i nije htio odmah otvoriti My Computer. Ja sam to trpio dok mi nije postalo previše iritantno. Prije 2 dana sam formatirao disk (sve izbrisano xD) i instalirao Windows Vistu Ultimate SP1. Prespori boot mi se opet javlja i nakon toga (prodje loading screen i onda se dugo čeka dok se ne pojavi desktop). Zatim sam ponovo formatirao disk i vratio nazad Win XP, stvar je postala još gora jer se laptop sada pali za nekih 5-6 minuta, a My Computer ne želi otvoriti ni nakon 30 min rada (kad otvorim My Comp bude prazan, umjesto ikona stoji ona "browsing" animacija, s baterijom

), komp odbija otvoriti Disk Defragmenter i sl. aplikacije (upale se ali rade sporo i onda se odjendom pojavi "Not Responding" poruka), morao sam otipkati neki dokument za faks - Word je uredno radio, ali kad sam htio prebaciti file na USB stick fino sam se načekao dok ga nije prepoznao

.
Jutros mi ga je stari odnio na servis, i prije par minuta me zove i kaže da mu je lik sa servisa rekao da sam ga JA pokvario "nestručnom" instalacijom "svakakvih programa i windowsa".

Prije svake Instalacije Windowsa (3 ukupno) sam formatirao disk, koristim originalne drivere, ni antivirus ni antispyware nisu ništa našli na disku..
U čemu je dovraga problem? Zar je moguće toliko sjebat komp običnom instalacijom Windowsa na čist HDD? I mogu li mi oni ne priznat jamstvo (3god)?