Citiraj:
Autor Gilbert5
Stigla asrockica 680i sli, sada opet mi nije jasno kako je moguće napraviti tako lošu ploču tj chipset.
Zasada 380MHz FSB bez dodatnog hlađenja, nadam se da će još barem 10MHz ići gore. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=484545
Vdroop nije prestrašan sa 1.28 pada na 1.24V...budemo vidjeli kako se ponaša sa 1.5V+. 
Nekada mi neda u bios dok ne ugasim komp ili kako me prca driver za zvuk, položaj 24pin konektora, regulacija ventova nula bodova... ah ta envidia 680i, tko ju nebi poželio u svom kompu. 
|
Gdje si ju uzeo ?
Pitam iz razloga sto sam ju ja uzeo u Optimuma prije par mjeseci i prdnula je prije mjesec dana, sad mi ovi govore da nemaju vise takvih.
BTW, Q6600 sam jedva boga natjerao da radi na 3GHz a da prolazi sve testove a isti je na DFI P35 ploci na toj frekvi radio na default voltazi svega (cak i na 3.2 GHz).
Uglavnom, ploca je odlicno opremljena, cjenovno prihvatljiva i koncept mi se svidja, ali ima jako velikih problema sa pregrijavanjem North- i Southbridgea, cak i kad je sve na default frekvama (Q6600, 2x2GB Mushkin, 2 x 8800GTX SLI, 2 WD SATA diska, 1 DVD-RW i X-Fi zvucna). O nekakvom "ozbiljnijem" OC-anju nema ni govora.