Citiraj:
Autor maggotass
Ljudi koju onda preporucujete ako ne mislim mjenjati kuler?
Ja se dvoumim izmedu powercolor i sapphire i eventualno club 3d zbog nize cijene...
|
Uzmi powercolor... ima veći cooler... znači vent se vjerojatno sporije vrti, kad treba (igre) ubrza i osjetno bolje hladi i tiša je... 650kn u Vemilu....
Club 3d ima dvije verzije HD4670, (navedeno prije ovdje) tak da paziš koju ćeš uzet... Mislim da nema neke posebne razlike, al kad već kupuješ... (malo brža memorija kod drugog modela) nisam siguran da takav imaju u Hg-u (a možda prodaju obadvije pod istom šifrom, pa onda pregledaš ako piše na kutiji tamo), tamo si mislio kupit, ne? Ako ti nije problem do Zg-a, u ADM-u je sapphire isto 550kn (kao club3d u HG-u) što je oko 100kn jeftinije nego u ostalim trgovinama za istu karticu).
I ne da mi se otvarat još prozora... Netko je ranije spomenio da je cijena HD4670 osjetno manja od cijene te kartice kod nas... Ja mislim da nije, bar ne osjetno... Zbog poreza i tog njihovog načina obračunavanja poreza... Sad ja ne znam jesam u pravu... Znate da u serijama oni jednom godišnje vade sve račune i u mukama su oko tih računanja...

Ali ako jesam u pravu oduzmi 22% našeg PDV-a s naših cijena i dobit ćeš cijenu kartice kao u SAD-u. Isto tako ako planirate kupiti karticu u SAD-u platit ćete PDV kod nas na granici...