View Single Post
Staro 15.01.2009., 02:33   #344
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Pozdrav... Evo i ja planiram kupit HD4670... Brdo reviewa i malo iskustva s dotičnom me potaklo na to... Samo me malo brine taj hladnjak na karticama određenih proizvođača (mali=bučan i slab)... Pa sam počeo malo kopat po svojoj čarobnoj kutijici i našao heatsink od TT Vulcana 9...

To je popriličan komad aluminija s bakrenim središtem... nešto sam si kemijo stavit to na tu karticu... malo i mjerio... i pomislio kako bi to bilo izvedivo...
Pa evo sad pitam vas za dva savjeta:

1. Je li to uopće izvedivo i isplati li se izvoditi? Tražim samo malo procjene...
2. Najjednostavniji/najbezbolniji način kako to napraviti... na njega se može jednostavno staviti 80mm vent, pa neka se vrti na nekoj maloj brzini čisto radi propuha na perca, a nešto i po memorijskim čipovima...

Ispod grafičke ne ide ništa osim TV-tunera kojeg stavim na najniži PCI...
Vidio sam nekakvo termostabilno ljepilo u shopovima pa pomislih da bi to bilo zgodno... (kućište je desktop) tako da neće bit izravne sile teže, kako bi rekao, hladnjak neće visit...

Eto, nisam ni kupio ''piece'' a već razmišljam o raskopavanju, kako vi to volite reći...

Jel ovo krivo mjesto na forumu za postavljanje ovakvog pitanja?
Tomtam je offline   Reply With Quote