sve je to ok..... no meni bas treba taj py..... zbog povezivanja sa kompom tj igri koje mislim tu i tam nabaciti na tv, i igranja u 1080p rezi
edit:
postavljena bebica danas (42py8), stvarno zadovoljan!
Odmah pokrenuo hd ripove skompa... I prvo sto sam primjetio da je crna STVARNO crna (the dark knight u 1080p izgleda brutalno, pogledao film sad treci put), dosad sam mislio o cem vi tu pricate, kakva crna i to... sad tek kuzim da je ona jako bitna.... takodjer, boje su puno zivlje/veselije nego na recimo 22" samsungovom lcd monitoru.... probao sam i koju igru nabacit: call of duty 5, PES2009, NFS .... vrhunsko iskustvo, nemam rijeci... (no zbog burn in procesa samo na kratko)
Sto se velicine tice ona je taman.... a i niko mi ne brani da se ne priblizim na metar od nje

Lako poslje predjem na pepeljarke, ali glavno da je sad uzitak potpun! Ipak je razlika izmedju full hd i hd ready ocita (tako da stajem na stranu mad dukea).... odoka bi rekao da su pixeli na hd ready duplo veci (usporedjivano u ducanu) sto i opravdava razlika medju rezolucijama, pogotovo za mozohiste poput mene kojima ne smeta gledat na manje od 2m, (1m?

) .... a i ekrani su bili izlozeni jedan do drugoga, vrtile su se nekakve slike vjerojatno 1080p reze, ja sam i sa oko 2,5m (mozda 3) vidio ocitu razliku.... i frend je bio samnom, isto kuzi ... (primjer: bila je neka slika old timer auta, bacio pogled na njegovu kompleksnu felgu, sa puno detalja, hd ready ih nije mogla sve prikazati, full hd je..., itd).... tako da mi je skroz drago sto sam kupio taj model, tim prije sto sam alergičan na svaku pomisao vidljivo uocljivog ruznog piksela, a da o samom izgledu desktopa, rezolucije u igrama i opcenito njihovog izgleda ne govorim....
evo tek tolko jedna slika iz pes2009 i desktopa (sve je citiljivo sa 2m ko i sa 22" monitora na 1m udaljenosti)
jedino kaj mi sad preostaje je ili kupit nekakav nosać ili stolic na kotacima... jer cu projektorsku sliku bacat na zidu iza tva.... znaci tv bi se morao moci skroz priljubiti uza zid kad namjeravam gledat prek projektora, kad zavrsim sa projektorom, morao bi se odmaknuti od zida za 35cm (dok se gleda skreveta da je tv na sredini)...
Znaci ovako:
Gledao sam one nosace sa hgspotove stranice, ali su te sve "nogice" prekratke, meni bi trebala neka "stanga" od 90 cm sa 2 zgloba i onda bi se tv taman mogao priljubit uz zid, i odmaknut od zida za tih 30-tak cm... dali znate mozda di i dali bi se takvo sta moglo kupiti?