nakeljio sam i pasivce.. neznam dal ima neke velke koristi od njih, sretan sam s ovim ko malo dijete tak da nebum vise eksperimentiro dal se da jos dodatno overclockat..
sve radi kak treba, prezivjelo je i testiranje prek noci..
jedini bed je kaj se to sve skup grije za poludit. p4 na 3+ ghz, x800 xt i i875p chipset u petlji na vodenom hladjenju.. a cijelu stvar hladi jedan radijator sa jednim 120mm panaflo ventilatorom.
slijedeca stvar koja dolazi na red kad cu imat puno puuuno vremena je preslagivanje vodenog... ne svidja mi se kaj je radijator dolje, pa zapravo upuhuje topli zrak u kuciste, umjesto da ga izvlaci van... drugo, mislim da je za sve ove vruce komponente ovo vodeno doslo do svog maksimuma.. mislim zamijenit radijator za novi 2x120mm i preselit ga na vrh kucista.
tu me sam malo brine to kaj ce radijator bit najvisa komponenta u sustavu, pa ce se zrak nakupljat u radijatoru umjesto u rezervaru.. mmmh..
i da, sjede mi doma dva dangerden bloka, za graficku i za chipset.. skupljaju prasinu dok sve ne prerostam.. eh nikad dost vremena i novaca. al sad se bar mogu igrat ko covjek! hehe