Komp je pod moj komp , s time da je još unutra i zvučna kartica soundblaster extreme (X-Fi)...
Znaci ,kod gledanja fimova , ili igranja igara ,ili gledanja na youtubeu i slusanja muzike nakon nekog vremena se restarta komp (ne odma ,zna proći i po ure/uru)...kad se upali se pojavi ovo:
http://www.imagesforme.com/show.php/303642_untitled.JPG
Sad, nekad zna samo smrznit i muzika nastavi radit(ekran bude black screen)...
Temperature nisu u pitanju , cpu i gpu neprelaze 50C , prolazi 3Dmark06 bez problema ,gpu temp naraste na 59C a CPU do 55C...
U biosu je isključena intergrirana zvučna , uključen je agp fast write , agp aparature size je na 128MB...
Gledao sam kondezatore na matičnoj i grafičkoj i svi su oke....
E da testiran je i sa OCCT i sruši se uvjek nakon 4 min...i ocitanja senzora na Vcore i 12V su malo čudna ali mislim da senzori lažu jer je napajanje Fortron 600W i nebi trebalo biti problema s njime...
domy_os je spominjao neke IRQ adrese i da isključim to ali neznam ni što je to ni gdje i kako se provjeri jeli uključeno i kako se isključi.
Molim za bilo kakvu pomoć.
Hvala
edit: e da instalirani su svi driveri ,u divace manageru nema upitnika , driveri od graficke su 7.5 ,medju zadnjima sto dobro podrzavaju AGP kartice