View Single Post
Staro 01.07.2004., 21:47   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Pa sad 50m ... gle ono što je gore spomenuo MasterX, nas dvojica dok smo slagali ovaj normalni WLAN smo se išli zezati s tima malim antenicama, one su ti velike kao ta tvoja samo ih svaki LinkSYS WRT54G ima dvije, mi smo na udaljenosti (zračne linije) od 25 m i visinskoj razlici od 3m imali oko 4-5 mbps ne baš najkvalitetnije s time da nam je smetala cijela jedna kuća i nosivi zid moje kuće i MasterXove kuće ... sad na 50 m ... ne znam kako bu ta jedna mala antenica funkcionirala ... Mislim možeš probat ali kako će to radi ne znam. Recimo ja imam sada 19 dBi "roštiljku" kojom "gađam" 9 dBi omnicu koja je od mene nekih 110 m i NE NEMAM famozni LOS, smetaju mi dve kuće i jedan OOOORAAAAAAHHHH (toliko je velik, veći od dvokatnica i ima pun Q lišća )BTW zna neko kako ubiti taj orah a da ne uplečem štilovku u igru jer vlasnik je mekog sna i imam signal od oko -65 dBi (dva APa kada su jedan pored drugog imaju -35) inaće po papirima LinkSYSa sve bolje od -65 je bezveze jer to je granica rada od 54 mbps. Ja od kopova koji su spojeni na omnicu do sebe imam 11 mbps sa ukopčanim WDSom (kodiranje podataka u letu i osiguravanje stabilnosti) inače bez njega bi imao oko 22 mbps ali ovako veza ne puca i stvar hoda i s time da kroz moju antenu idu 3 kompa van (MastrXov, moj i drugi moj) pa kada se igramo da nam ne puca i da nas AP pusti sve van sa vlastitim adresama kako bi nas gameovi mogli "pustiti" na server ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote