Pa sad 50m ... gle ono što je gore spomenuo MasterX, nas dvojica dok smo slagali ovaj normalni WLAN smo se išli zezati s tima malim antenicama, one su ti velike kao ta tvoja samo ih svaki LinkSYS WRT54G ima dvije, mi smo na udaljenosti (zračne linije) od 25 m i visinskoj razlici od 3m imali oko 4-5 mbps ne baš najkvalitetnije s time da nam je smetala cijela jedna kuća i nosivi zid moje kuće i MasterXove kuće ... sad na 50 m ... ne znam kako bu ta jedna mala antenica funkcionirala ... Mislim možeš probat ali kako će to radi ne znam. Recimo ja imam sada 19 dBi "roštiljku" kojom "gađam" 9 dBi omnicu koja je od mene nekih 110 m i NE NEMAM famozni LOS, smetaju mi dve kuće i jedan OOOORAAAAAAHHHH (toliko je velik, veći od dvokatnica i ima pun Q lišća )BTW zna neko kako ubiti taj orah a da ne uplečem štilovku u igru jer vlasnik je mekog sna

i imam signal od oko -65 dBi (dva APa kada su jedan pored drugog imaju -35) inaće po papirima LinkSYSa sve bolje od -65 je bezveze jer to je granica rada od 54 mbps. Ja od kopova koji su spojeni na omnicu do sebe imam 11 mbps sa ukopčanim WDSom (kodiranje podataka u letu i osiguravanje stabilnosti) inače bez njega bi imao oko 22 mbps ali ovako veza ne puca i stvar hoda i s time da kroz moju antenu idu 3 kompa van (MastrXov, moj i drugi moj) pa kada se igramo da nam ne puca i da nas AP pusti sve van sa vlastitim adresama kako bi nas gameovi mogli "pustiti" na server ...