View Single Post
Staro 11.01.2009., 14:30   #1
xx77aBs
Registered User

xx77aBs's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Monitor se "smrzne" kada ide u standby preko HDMIa

Ljudi kupih LG Flatron W2452V prije jedno mjesec dana, malo manje i monitor mi super ono sve za 5 osim jedne stvari
kada sam ga spajao na laptop preko VGA sve je radilo super... kada ugasim laptop monitor ode u standby nacin rada i ledica koja pokazuje da je upaljen promjeni boju iz plave u narancastu ... kada upalim laptop upali se i monitor i sve je za 5 !!

e sada se javlja problem kada sam kupio HDMI kabl ... spojio sam s tim monitor i laptop i ono slika puno bolje, ne moram namjestat sto godina, samo boje nariktam kak mi odgovara i ludara ali kada ugasim laptop na monitoru pise
HDMI
Power Saving Mode

nakon toga treba otici u standby ... i ode na neki nacin ... monitor se ugasi, ali ledica dolje desno ostane plava ... kada ponovo upalim laptop monitor je jos uvijek ugasen, a kada pokusam ugasit i upalit monitor preko one tipke na njemu on ne reagira ... zapravo ne reagira na nist pa ga moram iscupat iz struje, ponovo ukljucit u struju i onda sve funkcionira ...

ima li tko ideja u cemu je problem ili da saljem na servis ?
btw, imam neki IXOS HDMI kabl koji sam platio oko 250kn (ubijte me, nisam taj dan vidio jeftiniji, ali glavno da sam sutra naso i po 50kn ...) mozda je i u njemu problem ??
xx77aBs je offline   Reply With Quote