View Single Post
Staro 10.01.2009., 17:50   #1
William_Munny
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2008
7600 gs agp problem

prilikom ulaska u windowse (xp . sp3 ) javlja mi se ova poruka :

Ali problem je u tome što mi taj nvidia sentinel stvarno spusti rekvencije grafičke tako da mi smanji performanse u igrama !!! Evo pogledajte :

Napanje je dovoljno jako i ispravno 100 %. molex uštekan ispravnio, to sigurno nije problem... Taj problem je poznat več otprije i na puno foruma sam naišo na to ali večini ljudi izbaci poruku ali im ne smanji frekvencije, a meni stvarno smanji...
Nikakvo overlockiranje nije moguće , ni sa control panelom od nvidie,riva tuner ... ništa neče...
Znam da je to softverski problem ali ga neznam rješiti... Mislim ,ostaviti grafu da radi sa taktovima manjim neko defaultnih to je smješno...
Šta mi je činiti ?
Jel itko to uspio rješiti ?meni je bitno samo to da su frekvencije barem na defaultu ako več nemogu oc-at.

Sa nekim Z-tweaked driverima iz 2007 godine mi isto pokaže to upozorenje ali ne smanji frekvencije mada nemogu overlockirat.To su jedini driveri sa kojima frekvencije budu na defaultu.Ali ja bi ipak stavio nove drivere a da rade...Jer sa ovima mi neradi tv-out kako treba
Svaka pomoč je dobrodošla...
William_Munny je offline