Citiraj:
Autor ABuser
A jel možeš reći kako i zašto je došlo do toga, kada eto, nije tog bilo 15 mjeseci, koliko ga imam? I jel mogu to nekako drugačije riješiti? Hoće li mi reklamirati ako ja to odnesem na servis? Imam neku garanciju na kučište, no nije mi bilo jasno čemu ta garancija, ono, kako se kučište može oštetiti osim fizički, za što sam gotovo 100% ja jedini mogući krivac, ali eto, ovo se dogodilo. Jel mi tu garancija pomaže? I idem sad vidjeti ovo sa papirom, hvala, no eto, ako možeš pomoći drugačije malo još, jer mi je glupo imati papir gore... 
|
Nisam dovoljno stručan da kažem zašto, mogu samo pretpostaviti...Errm možda ima više stvari npr. popustile popnitne, vijci malo popustili (kad smo kod toga, pritegni vijke bočnih stranica, napajanja, diskova, optike...), nedovoljno dobro (čvrsto) zatvorene bočne stranice, itd. itd. Mislim kako je to problem nedovoljne mehaničke čvrstoće i kao što sam prije rekao, tih rezonancija se lako riješiš dodavanjem utega (koji sami ne rezoniraju) i tako poboljšaš čvrstoću.
Veki-os te dobro uputio, svakako to učini.
Najskuplja i uvjetno rečeno najkompliciranija metoda je da podložiš nekakve tanke gumene trakice između bočnih stranica i kostura kućišta i da podložiš gumene prstenove ispod vijaka. A pitanje je hoće li ti to uopće pomoći, a mogao bi izgubiti dosta vremena dok bi to sve napravio.