View Single Post
Staro 01.07.2004., 06:45   #99
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
jel to znači onda da je moguče da taj čipset s integriranom grafikom radi na 100 MHz ?

ako je to tako onda opet postavljam prvo pitanje ..zašto i koja komponenta "pati" ako se digne s 66 Mhz na recimo 80 MHz , i dal opče "pati" ili si je neko to zacrtao kao "neoboriv argument" pa se svi po tome ravnaju

, a ono da grafa ne pokazuje ubrzanje podizanjem AGP takta mi se čini malo nerealnim , kada je dosad na svima razlika bila vrlo izražena , ali koliko sam vidio dizanje GPU i memorije s dizanjem AGP-a treba dobro uskladiti

prvo sam na svojoj dizao AGP dok nisam došao da može raditi OK na oko 88 MHz , a poslje sam skinuo na 78 jer nema prevelike razlike , a problem nastaje u podizanju GPU i memorije

tako radi "veseselo" več oko godinu dana bez i najmanjeg problema , uz osjetno bolju sliku u igrama ..prvenstveno u FARCRY gdje bez dizanja AGP-a i da GPU ide na 300 i mem na 300 MHz slika zapinje , ali s 275/240 na 78 MHz AGP pri 800×600 igra je glatka

ako i krepa kako kažete meni se to isplati , ali ne razumijem zbog čega (koji dio elektronički) "pati" ako se digne
tigman je offline   Reply With Quote