View Single Post
Staro 07.01.2009., 18:40   #1463
tonyST
hdtelevizija.com Editor

tonyST's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
LG2000, 3000 i 5000 serija za te pare je itekako je preporuka jer ima integrisan DVBT tuner posto ga Panasonic modeli nemaju. Kao i ljepsi dizajn, koji je jako bitan kod kupovine (naravno ne ispred kvalitete slike). Posto je ovde mnogima vazan DVBT tuner molim te budi dobar pa preporuci za iste pare televizor sa digitalnim tunerom. Ne brini, nema ga.
Znači, ako ćemo gledat najvažniji kriteriji kod TV-a (kvaliteta slike) onda LG2000 pa ni 3000 IMO nije za preporuku.
No dobro, ja nebi nikad dao ispod 5000kn za LCD, neki bi. Pa za one koji bi, ako je u Hrvatskoj razlika između LG2000 i LG3000 samo 200kn, čemu preporučivat 2000?!

Citiraj:
Sto se tice Philipsa 37PFL5322...
U nas ga nema.

Citiraj:
naravno za preporuciti nije sony high-end sony w4500 i slicni modeli cije citave serije imaju fabricku gresku.
Tu se slažem.

Citiraj:
Sto se tice Toshibe to je model koji je bio jedino dostupan u BIH posto je lista interno pravljena za BIH trziste sa obzirom na dostupnost modela.
Toshiba svakako nije popularna medju domacim kupcima kao sto su drugi brandovi, rijetko koji ce se kupac odluciti za Toshibu pored Panasonica, Sony-a, Samsunga.
Nadam se da prihvaćaš moje sugestije šta se tiče Toshibe, obzirom da je u HR dostupno puno više modela i ne može tvoja lista za BH tržište vridit i u nas doslovno.

Citiraj:
Rijetko koji ce se kupac odluciti za Toshibu pored Panasonica, Sony-a, Samsunga.
Ja osobno bi radje ZF355 nego W4500! A Panasonica nema većeg od 37" (o LCD-ima pričamo).

Citiraj:
Ako admin odluci da postavi uopste listu, kako sam i rekao bit ce redovno update-ovana kao i ova na prvobitnom linku.

Pozdrav
Također smatram da bi lista dobro došla.

Pozdrav

Citiraj:
Autor Ivanozo Pregled postova
Danas bio u Ve-mila, Hg-spota, Spione i Brodomerkura i nigdje nema 82 cm TV a da je ispod 4000-5000 kn.
Nema ništa ha? Aj u Technomaxa i kupi Philips 32PFL5403D, ako već ne daš više od 5000kn.
Ne znam koliko je sad Toshiba 32CV505D u Elipsa...bolji izbor od Philipsa IMO
tonyST je offline   Reply With Quote