View Single Post
Staro 05.01.2009., 00:44   #1426
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp

Nani's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Nisam stigao pogledati kume, pa ne mogu visiti ovde 0-24

Ako ti lova nije problem definitivno al definitivno Samsung 50a656, pogotovo sa obzirom na udaljenost od 4 metra, eto ako ce ti biti lakse ako ti kazem da ja ganjam sebi 58a656. Ne bitno sto gledas 720p izvore, 1080p ekran ih bolje uklopi.
Imao sam ga prilike vidjeti preko vikenda i suza mi je krenula od srece

Dizajn, boje (nema zasicene narancaste i crvene kao kod nekih modela panasonica tako da ljudska lica izgledaju prirodno), motion handling, pogotovo ostrina-blu ray je perverzija, svaka i najmanja dlakica na Gandalfovom licu se mogla razabrati, FENOMENALNO, 24p je bez judderinga (trzanja), nivo crne, crna je crna doslovno (black barovi se stope sa okvirom ekrana), sd signal na 58" izgleda fenomenalno mozes misliti kakav je onda na 50". Igranje na njemu preko PS3 je da otvoris usta i samo vices waoooooo.
Nisam odavno vidio produkt koji me je toliko odusevio.
Daljinski ima krug koji se okrece, meni je brz kao i mjenjanje kanala, ali sto je najbitnije kosta skoro duplo manje od 58" Panasonica (PZ800).

Jel trebam dalje elaborirati.

Sretno sa shopingom, kad uzmes telku (ne bitno koju) postavi slike u ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=131550 ako ti nije problem i napisi neke svoje impresije.

Zadnje izmijenjeno od: Nani. 05.01.2009. u 00:58.
Nani je offline   Reply With Quote