Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Uglavnom on je poprilično siguran da si varao, šta je jasno izvuć iz ovog (stavljam samo dio PMa, da me opet ne kazne  )
Tako da sumnjam da ćeš vidit svoj acc, kao šta sumnjam da ću ja vidit svojih teško zarađenih 100 GB  Al nema veze, moglo je i svršit gore...
|
Čuj, svakakvih sam ja već ponašanja od admina doživio tako da me ništa nje čudi. Meni je jučer rekao da sam imao fejkani upload preko 350 kbps. Samo bi idiot napravio tako nešto, budući da u HR home user teško može dobiti takav upload. Da varam sigurno ne bih napravio takvu glupost...
No dobro, i jučer sam rekao njima da se nemam namjeru prepirat jer znam kako to ide s adminima, a i nije mi tolko stalo do trackera. Ja znam da sam čist i to mi je jedino bitno
Nedavno je lik koji me je pozvao na ScT dobio ban (a bio je tamo skoro od početka trackera), i od desetak njegovih inviteova samo smo dvojica nas preživjeli čistku
EDIT:
Ja sam se logirao isključivo od doma, kao što radim i za sve trackere na kojima ima account. A ovo za H&R je 100% istina. Ne znam gdje dolazi do greške, da sam znao da će to biti problem napravio bih pokoji SS... Imao sam tri torrenta prikazanih s manje od 0.5, a riječ je o torrentima koji su svi manji od 500 Mb i za koje 100% znam da sam odseedao preko 1.5...