View Single Post
Staro 04.01.2009., 19:31   #1425
Cortom10
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Savjet

-->
Ovo sam zamolio Nanija na PM ali pošto me klinci gnjave da sutra hoće telku evo postam i ovdje, nadam se da će netko od stručnjaka vidjeti i dati savjet.

Zahtjevi nisu veliki, to je za stan u kojem se ne boravi stalno (u Austriji), skoro isključivo bi se gledalo dvb-t signal. Eventualno bi se također nabavio neki player da klinci mogu gledati crtiće/filmove.
Udaljenost gledanja je 3-4m (ali uglavnom 4m), pa nisam siguran dali da uzmem 42" i 50".
Lova nije neki problem ali svejedno mi se ne plaća nepotrebno, tako da uglavnom gledam HD ready.

Za sada sam izbor suzio na:
ako je 42":
Pana 42PX80E (685€)
LG 42PG6000 (635€)

za 50":
LG 50PG6000 (910€)
Samsung 50A656 (1250€)
Pana 50xxxxxx??

Kao prvo koju dijagonalu bi mi preporučili?
I kao drugo, koji model?
S tim da ako se radi o 42", onda sam otvoren i za druge opcije u tom razredu cijena i kvalitete (npr neki Samsung, ali nemam pojma koji, ima ih hrpa, a ja nisam dovoljno stručan za isfiltrirati ih).

Za varijantu od 50", za sada mi se čini da bi to bio LG 50PG6000 (na osnovu solidnih rezultata u testovima). Ne mogu nigdje naći Panu 50PX80 (dali uopće postoji?), a i ovaj Samsung je u poređenju sa LG-om već pomalo izvan onog što mi treba i predviđenog cijenovnog okvira. Ili neka drugu preporuka u toj klasi?

Sutra ujutro već idem u kupovinu (klinci hoće telku).
Hvala unaprijed,
Corto
Cortom10 je offline   Reply With Quote