Evo ga, update!
BIOS sam flashao prije mjesec dana, na najnoviju verziju, budem sada probao vratiti na staru, samo ta ploča ima Dual-BIOS pa ako ovaj prvi ne valja, trebao bi se automatski drugi Backup dignuti i ispraviti grešku na prvom! A ako prvi je hardverski oštećen, onda ga drugi zamijeni! Tako sam pročitao na GB stranicama... No, idem to sada probati pa bumo vidjeli.. Uglavnom, spojio sam napajanje, grafičku, RAM-e i novi proc na Intelovu ploču, sve uredno radi! Ne smrzava se! Tako da mi sve upućuje na ploču! Eto, budem vidio da li ću ga uspijeti probuditi! Pa javim!
Još sam se sjetio da sam imao P35-DS3R na 20pin spojen i na samo jedan ATX12V za proc! I ploča je vrhunski radila! I dan danas radi! I igrao sam igrice, i pod svim uvjetima je radila! A inače sam odmah stavio svih 24pin i nije se htjela uopće podignuti! Pa sam mislio da napajanje i za ovu novu ploču treba biti isto 20pin! A kod kuma na Chieftecu radi na svih 24pin, jer on nema razdvojeno i samo jedan ATX12V jer ploča ima samo jedan utor! Ne kužim, dvije iste ploče, dvije različite konfiguracije, sve ok radi! No, idem pa javim!