Citiraj:
Autor Chome
Uzeo sam ga već i samo jedan 12cm i nakon što sam riješio sve probleme prilikom postavljanja temperature su dosta niže ali sam se zeznuo svejedno jerbo sam morao sa bočne stranice svog kučišta skinuti 25cm vent jerbo od accelera nisam mogao zatvoriti tu stranicu bočnu. E sad mi krivo što nisam ipak uzeo onaj manji Accelero pa eto mogu i ovim putem ponuditi zamjenu za twin turbo a do tada sam bez bočnog venta.
|
Jbg, ja nemam nikakvih bočnih ventova, i nonstop mi je otvorena bočna strana kompa jer je kučište dosta malo pa je protok zraka u zatvorenom dosta loš pa tako i hlađenje, pa mi je sa otvorenom strujanje zraka bolje. Idem u pon po novo i još jednu HD-icu + Accelero pa ću se malo poigrat s time. Koliko sam gledao po testovima HD4850 CF i GTX280 su tu negdje, što mi je sasvim dosta za sada(solidnih 30 FPS-a prosiječno u crysis-u).
Citiraj:
Autor TROOPER007
planiram uzeti ovu graficku za nekih 15 dana pa jel bi mi mogo tko preporuciti koju.vidio sam da ih na trzistu ima raznih vrsta.
konfiguracija:
e8400
2Gb ddr2
t220HD
volio bih kad bi mogo pokrenuti novije naslove barem na med detaljima
raspolazem s nekih 1500kn+/-100kn
hvala unapijed
|
Također preporučam da dodaš još malo para pa uzmeš HD4870(1GB verziju), kasnije ti otvara mogućnost uparivanje dvije u CF ako imaš takvu matičnu, a koliko vidim ATI-jev CF je dosta isplativ, po performansama i cijeni u odnosu na envidijin SLI.
Citiraj:
Autor santos
nego razzor, kak si namontirao jezice na memoriju, a da nije superljepilo tj da mozes skinut a opet da dobro provodi toplinu?
|
A nekako, neznam ni sam kako, jedva se, ja mislim, drže ali stoje, nekako. Dobro sam ih pritisnuo da ono tvorničko ljepilo na njima bolje uhvati. Na memi su ostali a na naponskoj regulaciji mi je čini se jedan otpao. Budem to sredio sada kada uzmem novo kućište.
EDIT: jedno pitanje. Za CF, kako ide flashanje BIOS-a, ide li to jedna po jedna ili obe istodobno?? I koji mi je model najbolje uzet, tj. od kojeg proizvođača? Da gledam po garanciji ili...???