ovako:flashirao sam bios na epoxici 8KDA3J s754,i naravno pošlo je po zlu.USRED samog postupka (flashiranje prošlo,po graf.prikazu do otprilike 80%) komp se je iz čistog mira(ničim izazvan) restartao(šok i nevjerica)!?
dakako to je rezultiralo već mnogima na žalost poznatom pričom:beep-nema,bootanja-nema,bilo kakva slika na monitoru-nema,šumovi mora(vrtnja ventilatora)-ima.očaja-ima(količine za izvoz/neograničene)
dakle,slutim,ostao sam bez biosa.
da li mi netko može pomoći oko toga?
napominjem da mi odgovor tipa

di u taj i taj dućan pa si kupi novu mb,baš i ne pomaže previše jer sam trenutno u spiki sa lovom na"Vi",što ne znači da me neko rješenje koje je skromnije financ.prirode od "kupi novo" ne bi itekao veselilo.ono kaj mene zanima(s obzirom na nedostatno znanje o gore navedenom problemu) je sljedeće:da li mi netko može reprogramirati bios,ili da li netko možda ima neispravnu mb iz te serije,a da je bios na njoj u redu pa da
probam samo zamijenit chip(maštam malo,čini mi se),odnosno jel ima netko
rabljenu(ispravnu) s754 mb za prodati,ili netko zna neki drukčiji način?????
konfiguracija je navedena u my comp.
isprika ako je post predugačak(opće nije),jer 1.put pišem na ovom forumu pa mi finese pravila ponašanja(čitaj

isanja)nisu još poznata.u tom slučaju može
se ovaj post upotrijebiti kao primjer :"kako nipošto,nikada i ni u kojem slučaju ne pisati postove"