View Single Post
Staro 03.01.2009., 00:01   #1084
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor R@zzoR Pregled postova
Bolje ti je uzet accelera sa 2x120mm i malo se pozabavit montiranjem hladnjaka na accelera. Niže su ti temperature i sigurno manja buka, a razlika u cijeni je nikakva.

Ne moraš vući molex-e do grafičke nego ga jednostavno spoji direktno na matičnu, valjda imaš koji konektor viška na njoj. A takvi 120mm ventovi(oni sa 2 pina) koliko ja znam ne postoje.

Uostalom kako hoćeš, tvoji novci, tvoj izbor. Ja bi ti osobno preporučio ovu izvedbu sa 2 venta, a ako nisi u mogućnosti to izvesti uzmi taj turbo modul. Imaš u temi ATI dojmove ljudi koji su uzeli tu twin turbo izvedbu pa se konzultiraj s njima.

Da to je normalno jer sve grafe iz serije 4800 koriste isti grafički procesor (RV770) jedina je razlika u memoriji (GDDR3 i GDDR5). Tako da te to ne treba bunit. Ako ti na kutiji i grafi piše HD4850 onda je to to.

eto ja podigao svoju novu karticu s reklamacije, takodjer sapphire HD 4850 ali kompletno drugacija, dual slot, dosta slican cooler zalmanovom, plava kartica... trenutno u idle modeu je razlika 20 stupnjeva, 43 u odnosu na staru one slot 63 stupnja.

sta se tice accelera, kupio sam ga bio prije, zasad ga jos necu stavljat...
nego razzor, kak si namontirao jezice na memoriju, a da nije superljepilo tj da mozes skinut a opet da dobro provodi toplinu?
santos je offline   Reply With Quote