Glupo je,neukusno i nepotrebno uopće spuštati ovu zanimljivu temu i proizvod na razinu ja-to-nebi-platio,jer je tema koncipirana vjerujem za one,koje jesu i koji to bi platili.
Ne postoji mi ništa mrskije,i odvratnije nego spuštanje nečeg šta prvo,nisam probao,drugo,ne zanima me da probam,i treće,za šta postoje ljudi koji u tome uživaju i za koje to evidentno predstavlja gušt,bilo u radu,bilo kako drukčije.
Košta toliko koliko košta,izgleda kako izgleda,ne kupuje se keyboard svaki dan,Natural obični sam 7g koristio,prema tome,vrijedio je i višestruko se isplatio.
Usporedbe s lampom iz Peveca su šala,lihto,navikao si već,od mene

. Ali samo hoću reći,da probam,i da mi se svidi,kupim eventualno,nema veće gluposti onda od pročitati ovdje recimo da ne valja,a meni radi super,ne umara me,koristi,i kad radim po noći vidim šta trebam vidjeti.
Za onoga tko radi po noći,mislim da se doista isplati,sad da ću ju kupiti samo zato šta svijetli famozno ugodnobijelo,neću.
I normalno da mi nije 600kn puno za ništa na kompu,napromašivao sam se i na puno glupljim,skupljim i nepotrebnijim stvarima,od zvučne,grafičke,proca do RAM-a,sve je našlo neku meni samo znanu korist,a u praksi koristim valjda 10% mogućnosti svega jer nemam vremena,to prvo,pa tek na 4,5 mjestu ni znanja.
E pa bolje drljanje onda i iskorištavanje keyboarda u potpunosti,nego kupit Quad i surfati,pardon na stranicama milfova.