Citiraj:
Autor Lihto
krivo si shvatio.. rekao sam da je tipkovnica jednostavno precjenjena za ono što nudi...
Po tvome znači da bi ti kupio Optimus maximus tipkovnicu za 1000E jer je kvalitetna  cijena naravno nije faktor
600kn meni a pretpostavljam i tebi nije puno i mi si možemo priuštit za tipkovnicu dat 600kn,ali jel ne plaćamo previše...mora bit neka granica 
|
Ma rekao sam samo da cijena ne treba biti u istom košu kao i perfomanse / kvaliteta nekog proizvoda. Nemam nista protiv da se spomene pod negativno ako je previsoka ili pozitivno ako je niska. Ili da se spomene u samom opisu proizvoda (moze se imati cak i "value" stupac poseban sto se mene tice). 600 kuna nije ni meni malo. Ali da za ozbiljno radim na kompu i zaradjujem na istom, ne bi dvoumio niti sekundu u izboru periferije (monitor, mis, tipkovnica, stolica, osvjetljenje u prostoriji...). Ali sada opet idem u subjektivne vode. Isto tako ti ides u subjektivne vode kada kazes da je neki proizvod precijenjen. Stvari jednostavno nude ono sto nude i kostaju koliko kostaju. Na svakom je pojedinacno da kupi ono sto zeli.