View Single Post
Staro 30.12.2008., 13:08   #1081
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Chome Pregled postova
Ma gledam ako bi uzimao još 2x120mm ventove onda mi se možda bolje isplati
uzeti Accelero Twin TUrbo.

Muči me to što nisam nigdje vidio 120mm vent da ima onaj mali 2pin konektor što ide u grafičku jer ne želim vući molex do grafičke pošto volim da imam što manje kabela po kučištu.
Bolje ti je uzet accelera sa 2x120mm i malo se pozabavit montiranjem hladnjaka na accelera. Niže su ti temperature i sigurno manja buka, a razlika u cijeni je nikakva.

Ne moraš vući molex-e do grafičke nego ga jednostavno spoji direktno na matičnu, valjda imaš koji konektor viška na njoj. A takvi 120mm ventovi(oni sa 2 pina) koliko ja znam ne postoje.

Uostalom kako hoćeš, tvoji novci, tvoj izbor. Ja bi ti osobno preporučio ovu izvedbu sa 2 venta, a ako nisi u mogućnosti to izvesti uzmi taj turbo modul. Imaš u temi ATI dojmove ljudi koji su uzeli tu twin turbo izvedbu pa se konzultiraj s njima.

Citiraj:
Autor alien_2 Pregled postova
Evo pošto je napokon nova konfa složena, da nekaj priupitam.
Dakle kupio sam Sapphire HD4850 rev2 (dual slot hlađenje), pa mi piše samo 4800 series, jel to tak treba ili? Premda sam dosad uvijek koristio nvidiu i za njih pise detaljno, ovdje samo serija...
Da to je normalno jer sve grafe iz serije 4800 koriste isti grafički procesor (RV770) jedina je razlika u memoriji (GDDR3 i GDDR5). Tako da te to ne treba bunit. Ako ti na kutiji i grafi piše HD4850 onda je to to.

Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 01.01.2009. u 15:39.
R@zzoR je offline   Reply With Quote